N

… je een verantwoord eetpatroon hebt dat binnen jouw leven past (ja, daar horen ook etentjes buiten de deur en feestjes bij!).

N

… je niet vast zit aan een eentonig dieet maar je je doelen kunt behalen met maaltijden die heerlijk smaken?

N

… je eindelijk eens de resultaten gaat behalen waar je al zo lang van droomt?

Heb jij je trainingen wel onder de knie maar lukt het nog niet om je voeding op een rijtje te krijgen? En vind je het dan met name lastig om zelf je voeding te tracken?  Kies dan voor het Make Me Stronger Food Coaching programma. 

Wat voeding betreft vind ik het enorm belangrijk dat je zelf leert welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Daarom krijg je van mij een calorieën en macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten) budget dat ik bereken op basis van je intake.

Omdat ik toch merk dat veel vrouwen het nog lastig vinden om hun budget goed te plannen over een hele dag, krijg je bij dit programma ook een eetschema. Dit is geen eentonig kip/rijst/broccoli eetschema, alles behalve dat! Per maaltijd krijg je een heleboel heerlijke opties waar je uit kunt kiezen. Uiteraard houd ik hierbij rekening met jouw persoonlijke dieetwensen. Het programma is dus zeker geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

M

Als je ook een trainingsschema verwacht, kies dan voor één van de andere MMS programma’s.

M

Wanneer je behoefte hebt aan meerdere contactmomenten gedurende de maand (omdat je met veel vragen zal zitten bijvoorbeeld). In dat geval raad ik MMS Premium aan.

Inmiddels ben ik, Sophie, al zo’n 5 jaar actief binnen de fitness wereld. Tijdens deze 5 jaar heb ik veel meegemaakt. Van mezelf droog trainen voor bodybuilding wedstrijden tot het vinden van een balans waar ik me dag in dag uit happy bij voel. Been there, done that.

Gaandeweg heb ik de Menno Henselmans PT Course afgerond, heb ik de Perfect Performance clinics gevolgd en ben ik onder begeleiding geweest bij verschillende (top) coaches. Naar mijn mening is er namelijk altijd iets bij te leren. Voor zowel een absolute beginner die nog wegwijs moet maken binnen dit veld maar ook voor iemand die al langer meedraait.

Ik hoop dat ik de persoon mag zijn die jou een stapje verder gaat helpen. Die jou laat zien hoe leuk het is om te trainen (als je het niet leuk vindt, houd je het niet vol!) en dat een verantwoord eetpatroon gewoon binnen een bruisend sociaal leven past.

Durf de stap te zetten! Die ene stap buiten je comfortzone die je weer een heleboel nieuws gaat leren. Geloof me. het is het waard!

“Sophie daagt je uit om jezelf elke training te verbeteren!”

 

Sophie daagt je uit om jezelf elke training te verbeteren! Schema zijn goed op maat gemaakt en je kan goed je eigen mening erin kwijt wat je graag wil!

Iedere maand even contact via de mail om te evalueren. Wat ging goed, wat ging minder goed? Aan de hand van de evaluatie wordt je schema en/of voeding aangepast!

Heb je behoefte aan een schema en/of macro’s voor het tracken van je voeding, maar ben je niet dagelijks/wekelijks contact nodig met je coach dan is MMS Basic een perfecte vorm van coaching voor een mooie prijs!

Evelien

“Sinds Sophie mij coacht is er voor mij enorm veel veranderd. Qua gewicht ben ik eigenlijk al een half jaar vrij stabiel, maar mijn spieren en mindset zijn enorm gegroeid.”

 

Sinds Sophie mij coacht is er voor mij enorm veel veranderd. Qua gewicht ben ik eigenlijk al een half jaar vrij stabiel, maar mijn spieren en mindset zijn enorm gegroeid. Ik houd mij al ruim 4 jaar bezig met fitness en voeding en heb in principe een ‘goed’ lichaam maar er viel nog zoveel te verbeteren op andere vlakken. 

Genieten van het leven en tegelijk werken een een mindset die jou helpt het lichaam te krijgen waar jij je prettig bij voelt, daar helpt Sophie je bij. Ze haalt de druk eraf en juist door de vrijheid heb je ruimte keuzes te maken voor jezelf, niet omdat het moet! Het is immers je eigen leven en alleen jij bepaalt wat je ermee doet 
Patty

Food Coaching

Heb jij je trainingen wel onder de knie maar lukt het nog niet om je voeding op een rijtje te krijgen? En vind je het dan met name lastig om zelf je voeding te tracken? Kies dan voor het Make Me Stronger Food Coaching programma.

€40,- / Per maand