N

… je met zelfvertrouwen kunt trainen omdat je weet waar je mee bezig bent?

N

… voeding niet hetgeen is wat constant door je hoofd spookt omdat je een structuur hebt gevonden die binnen jouw leven past?

N

… je er niet alleen voor staat maar je iedere week terug kunt vallen op een coach met al je vragen, ervaringen en andere opmerkingen?

N

… je eindelijk eens de resultaten gaat behalen waar je al zo lang van droomt?

 

Wanneer je de sportschool binnen loopt, weet je niet echt wat je moet doen en gaat daarom maar het standaard rondje machines af. Het voelt een beetje onzeker… doe je alles wel goed? Omdat je geen specifiek plan hebt, blijft echt resultaat uit. 

Je hebt het idee dat je altijd wel ‘gezond’ eet maar toch verandert er niks aan je lichaam. Frusterend! Want je doet zo erg je best. Waar gaat het mis? Omdat je geen specifiek plan hebt, blijft echt resultaat uit. 

Je gaat een tijdje naar de sportschool, houd je voeding bij (weet dondersgoed wat je moet doen!) maar om de een of andere reden val je na een tijdje toch terug op oude patronen. Het sporten blijft uit en naar je voeding wordt niet meer omgekeken (‘het is nu toch al mis gegaan, herpakken heeft geen zin meer!’). Hoe kan dit toch steeds gebeuren?  Omdat je geen specifiek plan hebt, blijft echt resultaat uit. 

Allemaal leuk en aardig zo’n gezonde levensstijl, maar je hebt ook een sociaal leven waar je van wilt genieten! Feestjes, etentjes, uitstapjes… dat hoort erbij. En dat gaat never nooit samen met sporten en gezonde voeding, toch? Omdat je geen specifiek plan hebt, blijft echt resultaat uit. 

En zo zijn er nog genoeg voorbeelden te noemen van situaties waarin duidelijk is dat structuur ontbreekt! Wat is jouw verhaal? Stuur me een mailtje en dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen! 

N

Een trainingsschema dat is samengesteld op basis van jouw persoonlijke behoeften en doelen.

N

Calorieën en macronutriënten advies dat speciaal op jou is afgestemd.

 

N

Een eetschema op basis van jouw persoonlijke calorieën en macronutriënten behoefte. Iedere maaltijd bevat een heleboel opties, saai wordt het dus niet!

 

N

De mogelijkheid om eenmaal per week een mailtje te sturen met al je vragen, ervaringen en andere opmerkingen.

N

Iedere week update ik de gewichten in je trainingsschema zodat jij het meeste uit jezelf blijft halen tijdens de trainingen.

 

N

Na 4 a 5 weken bespreken we tijdens je mailcontact je progressie en op basis daarvan update ik je trainingsschema en (indien nodig) je voedingsadvies.

 

N

Toegang tot de MMS Facebook groep vol met gelijkgestemden.

 

Inmiddels ben ik, Sophie, al zo’n 5 jaar actief binnen de fitness wereld. Tijdens deze 5 jaar heb ik veel meegemaakt. Van mezelf droog trainen voor bodybuilding wedstrijden tot het vinden van een balans waar ik me dag in dag uit happy bij voel. Been there, done that.

Gaandeweg heb ik de Menno Henselmans PT Course afgerond, heb ik de Perfect Performance clinics gevolgd en ben ik onder begeleiding geweest bij verschillende (top) coaches. Naar mijn mening is er namelijk altijd iets bij te leren. Voor zowel een absolute beginner die nog wegwijs moet maken binnen dit veld maar ook voor iemand die al langer meedraait.

Ik hoop dat ik de persoon mag zijn die jou een stapje verder gaat helpen. Die jou laat zien hoe leuk het is om te trainen (als je het niet leuk vindt, houd je het niet vol!) en dat een verantwoord eetpatroon gewoon binnen een bruisend sociaal leven past.

Durf de stap te zetten! Die ene stap buiten je comfortzone die je weer een heleboel nieuws gaat leren. Geloof me. het is het waard!

“Tijdens het evaluatie moment kan je ook filmpjes mee sturen voor feedback op je techniek.”

 

Na een periode van dagelijkse coaching was ik hier echt helemaal klaar mee maar zocht een middenweg en kwam uit bij Sophie. Zij heeft het basic programma! Dit is voor mij echt top. Elke maand contact via de mail. Tijd om te evalueren en indien nodig mijn voedingsplan of trainingsschema bij te stellen.

Sophie neemt hierin je eigen feedback mee. Tijdens het evaluatie moment kan je ook filmpjes mee sturen voor feedback op je techniek. Naast de maandelijkse contacten is er een Facebook groep voor alle MMS leden, dus ook ruimte om tussentijds vragen te stellen want Sophie is zelf ook actief in deze groep. Sophie is een coach met veel kennis en kunde in huis, een top coach!

Monique

“Sinds Sophie mij coacht is er voor mij enorm veel veranderd. Qua gewicht ben ik eigenlijk al een half jaar vrij stabiel, maar mijn spieren en mindset zijn enorm gegroeid.”

 

Sinds Sophie mij coacht is er voor mij enorm veel veranderd. Qua gewicht ben ik eigenlijk al een half jaar vrij stabiel, maar mijn spieren en mindset zijn enorm gegroeid. Ik houd mij al ruim 4 jaar bezig met fitness en voeding en heb in principe een ‘goed’ lichaam maar er viel nog zoveel te verbeteren op andere vlakken. 

Genieten van het leven en tegelijk werken een een mindset die jou helpt het lichaam te krijgen waar jij je prettig bij voelt, daar helpt Sophie je bij. Ze haalt de druk eraf en juist door de vrijheid heb je ruimte keuzes te maken voor jezelf, niet omdat het moet! Het is immers je eigen leven en alleen jij bepaalt wat je ermee doet 
Patty