Personal trainer Tilburg

Personal trainer Tilburg

Ben je woonachtig in Tilburg en op zoek naar een personal trainster? Dan heb je haar gevonden! Personal trainers hebben zich al jarenlang nuttig bewezen. Heb jij een personal trainster nodig? Als je nog twijfelt, laat je dan nu overtuigen!

Bereik je doelen!

Je hebt, misschien al jaren geleden, een doel voor jezelf gesteld: ‘ ik wil tien kilo afvallen’ of ‘ ik wil een six pack’. Het kan ook zijn dat je veel achter je bureau zit en meer wilt bewegen. Door regelmatig te sporten zijn zoveel doelen te bereiken! Het probleem is vaak een gebrek aan motivatie, gebrek aan kennis of het hebben van verkeerde informatie. De ene site zegt dat je zo vaak moet sporten, de ander zegt dat je deze oefeningen moet verkiezen boven een ander en dan hebben we het nog niet eens over alle verschillende diëten en voedingsschema’s! Dit zijn allerlei blokkades die je kunnen belemmeren je doelen te bereiken. Gelukkig is er een oplossing: neem een personal trainer!

Zit jezelf niet in de weg

Soms wil je wel graag afvallen, maar zit je jezelf in de weg. Het kan zijn dat je een laag zelfbeeld hebt, gaat snoepen als je stress hebt of teleurgesteld bent geraakt, omdat niemand jouw beslissing om af te vallen lijkt te steunen. Hoewel een personal trainer geen psychiater is, kan ze je wel helpen om mentale blokkades omver te werpen of ze kan je aanmoedigen de nodige hulp te zoeken. Je kunt immers wel veel sporten, maar als je je niet aan je voedingsschema houdt, kan je het verbranden van calorieën gaan overcompenseren, waardoor je juist aankomt. Een personal trainer ziet deze risico’s aankomen en begeleidt je met zowel het regelmatig sporten als het gezond eten. Maak gebruik van alle praktische tips die je zullen helpen om chocola, koekjes en macaroni met kaas te laten staan en deze om te ruilen voor gezonde alternatieven.

Het juiste trainingsschema

Om je doelen te bereiken, moet je gebalanceerd te werk gaan. Het is hard werken, maar je moet tegelijkertijd ook niet te hard van stapel lopen. Als je een week niet kan sporten vanwege spierpijn bereik je je doelen namelijk minder snel. Met een personal trainer Tilburg krijg je een trainingsschema dat bij jou past, zodat je je doelen binnen no-time bereikt!