Wil jij graag serieus aan de slag met krachttraining in een kleinschalige PT studio? Kom dan snel eens langs voor een sessie in Stronger Studio. Hier heb je al het materiaal tot je beschikking wat je nodig hebt én heb je de garantie dat je zonder pottenkijkers kunt trainen.

Als gecertificeerd Personal Trainer, en winnares van de award beste PT van Tilburg. weet ik precies hoe ik jou de techniek alle krachtoefeningen uit kan laten voeren. Wanneer je techniek correct is, zal je sneller resultaat boeken en is de kans dat je blessures oploopt kleiner. 

Daarnaast zie ik iedere week bij al mijn PT klanten terug dat ze zich samen met mij net een beetje meer durven te pushen dan wanneer ze alleen zijn. En als jij net die paar kilootjes meer optilt of die extra herhaling eruit perst, is de kans op het behalen van een goed resultaat weer een stuk groter.

Of je nou één losse techniek sessie wilt inplannen of voor een langere tijd langs wilt komen zodat we samen een heel traject doorlopen… alles is mogelijk! Iedereen is anders, iedereen haar eigen doelen.

Losse PT
€60

Losse Duo PT
€80 (€40 p.p.)

*Alle prijzen zijn inclusief de entree bij Big Gym

“Niet alleen is Sophie erg goed online coaching (ik heb het MMS basic pakket), ook tijdens de personal training leer ik ontzettend veel van haar. De personal training heeft mij geholpen om bij specifieke oefeningen de techniek beter onder de knie te krijgen. Ik heb enorme stappen gemaakt in mijn squats en deadlifts. Sophie houdt tijdens de personal training rekening met de oefeningen die je wel én niet leuk vindt. Zo hoef je echt geen oefeningen te doen die je niet wilt doen.”

Niet alleen zijn de trainingen intensief en leerzaam, ook is het altijd erg gezellig. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Sophie en bij de personal training krijg ik ook de mogelijkheid om vragen te stellen over voeding etc.

Na de training past Sophie het trainingsschema en krijg je weer nieuwe/andere oefeningen voor de afwisseling. Ik ben ontzettend tevreden!

Melissa

(26)

Sophie heeft mij beter gemaakt.  Zelf was ik al even bezig  met krachttraining maar Sophie heeft mij op een hoger plan gekregen. 

Sophie is in staat om op basis van feiten én fun trainingen te geven. Ze heeft heel veel kennis, is een echte vakidioot en altijd bezig om haar kennis te vergroten om haar klanten beter te maken. Niets is haar te veel, ze staat altijd voor je klaar en pept je op als je het even niet meer ziet zitten. Daarnaar is Sophie ook heel realistisch! Geen quick wins, geen verkooppraatjes..gewoon zoals het is.

Met passie voor de sport weet ze als de beste je te motiveren om een betere versie van jezelf te worden. Daarbij is ze ook gewoon een heel leuk mens! Ik ben ontzettend blij met Sophie

Lonneke

(40)

Sinds een aantal maanden train ik met Sophie. Zelf train ik al een aantal jaar, maar ik merkte dat ik qua progressie vastliep. Toen ik contact op heb genomen met Sophie voor een aantal PT’s en mijn techniek onder de loep werd genomen, kwam ik erachter dat er nog veel te halen viel.

Haar duidelijke uitleg en fijne schema’s hebben mij weer de uitdaging gegeven waar ik naar op zoek was! Daarnaast staat ze ook altijd voor me klaar als ik een vraag heb. Kortom; beste keuze van het jaar!

Tessa

(27)

“Sinds een tijdje ben ik aan de slag gegaan met Sophie als Personal Trainer. Ze let goed op mijn techniek tijdens het uitvoeren van de oefeningen, doet de oefeningen goed voor en legt uitgebreid uit waarom er voor een oefening gekozen wordt in mijn programma.”

Aan de kleinste details wordt aandacht besteed, daar hecht ik zelf ook veel waarde aan!

Het is leuk, hard werken maar écht heel erg leuk. Ik hou ervan! Sophie is erg helder, neemt alle tijd voor me en is nooit gehaast. 

Ik merk dat ze oprecht interesse toont in mij als persoon en mijn gezondheidsproblemen. Ik kijk nu al uit naar de volgende training!

Cahira

(56)